Welcome to Medicovi !

Our mission provide medical equipment. in order to improve People healthcare.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Enim neque volutpat ac tincidunt vitae semper quis lectus. Ullamcorper dignissim cras tincidunt lobortis feugiat vivamus at augue.

Serveis

Consell farmacèutic

T’oferim un conjunt d’actuacions assistencials del farmacèutic com a professional sanitari, servei de qualitat i atenció personalitzada, així com informació sobre la salut i assessorament en parafarmàcia.

Fórmules magistrals

Disposem d'un laboratori destinat a l'elaboració de fórmules magistrals. Elaborem fórmules sota prescripció mèdica i de productes oficinals. Preparem solucions, cremes, etc. De forma individualitzada i única per a cada cas.

Servei personalitzat de medicació SPD

A la nostra farmàcia sabem que és molt important fer un bon ús de la medicació, administrar-la correctament, tenint en compte possibles contraindicacions i interaccions. Per això oferim un servei personalitzat de preparació, revisió i seguiment de la medicació

Ortopèdia

En el camp de l'ortopèdia s'hi troben tot tipus d'aplicacions, per això els t’oferim una àmplia gamma de productes especialitzats en l’àrea d’ortopèdia i ajudes dinàmiques com accessoris pels peus, ajudes per a la mobilitat, mitges i mitjons de compressió, material per a esportistes…

Cistelles per nadons personalitzades

Si queda poc per a que neixi el teu nadó o tens ganes de fer un regal molt especial a un recent nascut, passa’t per la farmàcia i t’ajudarem a preparar una cistella personalitzada.

Formació al viatger

Has de marxar de viatge i no saps què has de portar? Vine, t’aconsellarem i t’informarem de les medicines i productes que has de portar en funció de la zona on hagis d’anar, així com la resta del necesser, mini talles, etc.

Col·locació d’arracades per nadons i adults

Utilitzem una tècnica higiènica i segura amb pistola d'incisió ràpida, suau i molt precisa. Les arracades son hipoal·lergèniques, estèril de diferents models per a bebès, nens i adults. En el cas de menors, els pares o tutors legals han de signar un document de consentiment informat de la perforació del lòbul de l'orella.

Accions/Animacions

Per ser client de Farmàcia Susana Palau podràs gaudir gratuïtament de les nostres animacions de cosmètica i nutrició en les que professionals comparteixen informació sobre els productes pioners del mercat i t’assessoraran sobre quin és el que més s'adapta a les teves necessitats.

Màquina de vending 24h

El nostre dispensador de productes disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any et permetrà obtenir el producte de parafarmàcia que necessitis. Hi trobaràs productes de primera necessitat (Llets per nadons, biberons i xumets, preservatius, compreses, protectors solars, pastes i raspalls de dents, etc... ).

Mesura i seguiment de la pressió arterial

Des de Farmàcia Susana Palau oferim un servei integral i complet de control de la pressió arterial. Realitzem la mesura seguint les guies internacionals i amb tensiòmetres validats, seguida d’un posterior control del pacient i consell farmacèutic. Valors elevats de pressió arterial estan directament relacionats amb l’increment del risc cardiovascular.

Anàlisis clíniques

A la farmàcia disposem del sistema Cobas b101 (Roche Diagnòstics), equip d'ús professional per a la determinació quantitativa i fiable del Perfil Lipídic (colesterol, triglicèrids, HDL i LDL) i de l'hemoglobina glicada (HbA1c) en menys de 6 min. amb sang capil·lar (una petita punxada en el dit).
El perfil Lipídic requereix fer-se en dejú (en cas contrari el valor dels triglicèrids pot veure's afectat), l'Hemoglobina glicada pot determinar-se en qualsevol moment del dia sense necessitat de cita prèvia.
No només podem ajudar-te realitzant aquest control d'indicadors del risc cardiovascular, sinó que també t'assessorarem amb recomanacions, consells i pautes d'alimentació per a controlar aquests paràmetres.

Som especialistes en:

Dermocosmètica

Entenem que cuidar-se per fora és també cuidar-se per dins. Disposem d’un espai de bellesa on t’assessorem de manera totalment personalitzada. Comptem amb les millors marques de cosmètica facial, corporal i capil·lar seleccionades amb molta cura per a garantir qualitat i eficàcia.

Dietètica i nutrició

Oferim un servei d’assessorament dietètic i nutricional personalitzat sigui quin sigui l’objectiu que vulguis aconseguir, tant per ajudar-te a portar una dieta saludable i controlar el sobrepès, com per millorar factors de risc com el colesterol, la diabetis, etc..

Fitoterapia i herboristeria

Els nostres experts et recomanaran el tractament natural més adient pel tractament de diverses malalties, perquè puguis beneficiar-te al màxim de tot el poder de les plantes medicinals i els seus derivats. Per això oferim el nostre consell i no tant sols basat en la medicina tradicional, sinó en totes les eines de que disposem: homeopatia, flors de bach, fitoteràpia, etc.

Embarassades i bebés

Des de l’embaràs fins el pre naixement com el post naixement son etapes que sorgeixen molts dubtes i preocupacions. Vine a veure’ns i així poder-te recomanar-te i ajudar-te amb tot el que està relacionat amb aquesta nova etapa. Des de la Farmàcia Susana Palau posem a la teva disposició una amplia selecció de productes per la cura del teu bebè i dels petits de la casa. T’assessorem en totes les etapes del creixement per donar-te un servei complet.

Blog

Aquest blog tracta sobre salut,. Aquí parlarem de temes que sabem que són d’interés general per als nostres clients. Informació útil, tan per a la prevenció dels problemes de salut més freqüents, consell dermocosmètic, novetats en productes de farmacèutics i de dermofarmàcia, així com informació de l’us racional i responsable dels medicaments.